22 de setembre 2009

Plaff!!!Un altre cop pel terra...

Doncs si,avui he tornat a fer una pirueta saltant per sobre la bici....
Tenia ganes de pujar al salt de la minyona,que feia dies que no hi pujava,i cap allà he anat després de fer una volteta cap a Sant Julià per la ruta dels molins.Feia un vent de cara molt fort,i la veritat que emprenyava una mica.He pujat bastant bé,sobretot al principi,amb una mica menys de 19 minuts,i cap al final he trobat un altre bttero i hem acabat de pujar junts.Portava el mallot dels ratafiateam,i com que jo m'he descarregat algun track que tenen al seu blog,l'hi he demanat si els coneixia,i si,era en Robert del Ratafia, que casualment és qui penja les rutes i les fotos .Hem estat xerrant una mica i hem baixat junts direcció Roda.Només començar a baixar per darrera els Muns,que és una mica trialer,plafff!!....la roda del davant em queda clavada i salto per davant.Per sort m'aixeco ràpid i aparentment està tot bé,menys el cop al genoll que em sagna i se'm infla una mica.(La veritat és que ara que estic escrivint em noto una mica baldat...).Hem baixat per la via romana fins sortir al castell de Savassona i hem creuat fins baixar a les cases del Roquet i enfilar direcció Roda,on ens hem acomiadat,a veure si coincidim un altre dia.
Al final m'han sortit 37kms i 600mts de desnivell.

http://ratafiateam.blogspot.com

2 comentaris:

  1. Hola Carles ,sóc en Robert dels Ratafiateam, espero que tot vagi bé. Suposo que ja heu augmentat la família, si es així felicitats.
    A veure si ens trobem algun dia per aquests camins.

    ResponElimina
  2. Ei,què tal?Doncs gràcies per les felicitacions,l'Adrià ahir ja va fer 6 setmanes.Ara és una mica més complicat sortir a pedalar,i costarà tornar a coincidir,sobretot entre setmana.Estic aprofitant aquests dies per córrer,que també m'agrada i necessito menys temps.Això si,demà bici nova!Al final una Scott Scale 30 de carbono.Vinga,ens veiem!!

    ResponElimina