02 de febrer 2011

Avui una mica millor

Sembla que de mica en mica el cos es va posant a tò, en el que portem de setmana m'he notat molt millor físicament i em torno a acostar al pes que tenia a finals d'any. El dilluns vaig fer una sortida de tarda-nit per Torelló, 8kms molt tranquils trotant per anar recuperant-me de l'esforç del diumenge, i després del descans d'ahir avui tenia ganes de córrer anant cara amunt, i he pujat fins al castell de Torelló. Ara feia temps que no hi anava, de fet, portava un mes i mig on pràcticament només havia corregut per bones pistes i asfalt, i pel que he vist avui les cames trobaven a faltar una mica més de muntanya. He sortit a mitja tarda amb un dia molt xulo i clar, corrent a ritme de rodatge però podent arribar a dalt el castell sense haver de caminar en cap lloc. Tot i tenir encara una mica d'agulletes a les cames en general m'he notat lleuger, cosa que no notava des de feia dies, últimament semblava que corrés amb una motxilla a l'esquena. He tornat per la part del darrera baixant per la font de la Noguera, i arribant a casa havent fet 9'5km i amb ganes de tornar-hi però amb un ritme més alt.

2 comentaris:

  1. si estàs interessat en córrer algun dia al migdia, de vegades som un grupet que ens trobem a les pistes de Torelló a partir d'un quart de dues, salut i km's

    ResponElimina
  2. Doncs ja m'agradaria poder coincidir i aixi entrenar ben acompanyat, però hauria de poder ser en un horari més de tarda-vespre, faig horari intensiu de 6 a 14. A veure si podem quedar algun dia i compartir km!!

    ResponElimina