15 de febrer 2011

Una altra setmana per oblidar

Doncs si, la veritat és que no hi ha manera d'aixecar el cap. Quan ja semblava que estava totalment recuperat de la lesió i dels problemes estomacals, un refredat com no recordo haver tingut en molt de temps, m'ha deixat totalment KO més d'una setmana. Suposo que hi té molt a veure l'Adrià, el meu fill de 15 mesos, ell també ha tingut problemes de bronquitis i ja em van dir que em preparés per agafar tot tipus de virus un cop anés a la guarderia.
Han set uns dies de molt mal cos, aguantant a la feina a base de Paracetamol, a més de prendre un mucolític que tenia la difícil missió de dissoldre tota la mucositat acumulada, i és que estava tant tapat que hi havia moments que em costava parlar, era una cosa espectacular. I si a sobre li sumes una mica de tos....Al final uns dies de repòs total i sense ganes d'entrenar, apart de desistir a participar a la duatló d'aquest cap de setmana a Sant Joan, i preparar la de Centelles del dia 13 de març, a veure si puc encadenar uns dies de bons entrenaments.
PLANTILLES NOVES
Aquests dies he aprofitat per visitar la podòloga Carme Sallent, del Consultori Bayés, per passar la ITV de les plantilles, que ja els hi tocava. Ja feia uns dies que notava molèsties al tendó d'Aquiles dret, i després de la sobrecàrrega del tibial a la Mitja de Vic, vaig dir que si o si les havia de revisar. Feia més de quatre anys que les portava, però clar, fins fa poc més d'un any no corria, i ara han aguantat molts km corrent i les tenia trinxades. Avui les he anat a buscar i ja les he estrenat, tenia molt mono de córrer i he fet 10km, amb una mica de tos al principi però les cames encara m'han respost prou bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada