07 de juny 2010

Una setmana per oblidar, però començant aquesta amb bon peu


Després de fer la duatló de Viladrau, ja vaig notar que físicament havia acabat molt cansat i amb les cames molt i molt carregades, unes sensacions que vaig anar tenint la setmana passada i que van acabar amb el "fiascu" de sortida d'ahir.
Durant aquests últims set dies només vaig sortir a pedalar el dimarts durant 1'5h, ritme tranquil però molt cansat, i el dijous 40 minutets corrent però igualment amb unes cames desconegudes. Per rematar-ho ahir havia quedat amb en Pingüi, l'Ernest i en Marc Galvany(que no el coneixia), i vaig proposar seguir el track de la pedalada de les Cases Noves, de Roda, del 2008, que s'enfilava cap a Sant Bartomeu. El dia ja va començar amb problemes domèstics(cafetera avariada), un ruixadet només començar a pedalar, i el track que seguiem va resultar ser totalment perdedor, no sé amb quin model de gps es va gravar però si l'hi haguéssim fet cas, en més d'un punt hauríem travessat camps pel mig i pujat per turons impossibles....I quan semblava que res no podia anar pitjor, la meva roda del darrera rebentada....després de més d'un any!!Porto càmeres amb el líquid verd antipunxades, i fins ahir perfecte, però quan les coses van malament, llei de murphy....Al final amb en Pingüi vam girar cua, l'Ernest i en Marc ja ens havien abandonat feia una estona, i vam tornar cap a Torelló, ahir era un dia tonto i millor tornar aviat cap a caseta.

Avui però, sortida corrent amb ganes de sumar kms i desnivell, que m'ha portat a pujar fins al Castell dels Moros, i després fins al turonet del darrera on hi ha la bandera catalana(ho sento pels que sou de la zona, però no sé com es diu...). Les cames m'han respost molt bé i crec que ja les tinc recuperades, potser em faltava una setmana tranquila de descans.
M'han sortit: 12 kms
1h10'
505mts de desnivell +.

5 comentaris:

  1. El turonet amb la bandera catalana es el Serrat Alt

    ResponElimina
  2. Merci per l'aclariment geogràfic, es nota que no fa gaire que visc a la Vall del Ges!!

    ResponElimina
  3. Hola!Sé q et semblarà extrany,..però saps cóm puc posar-me en contacte amb en Marc Galvany????T´ho agrairia,gràcies.

    ResponElimina
  4. Doncs no et puc ajudar, amb en Marc només el conec d'haver-hi pedalat dues hores i no hi tinc cap mena de contacte. Ho sento!!

    ResponElimina
  5. Gràcies de tota manera!I dues hores,malgrat siguin pedalant amb en Marc segur q vas riure moltíssim!

    ResponElimina