20 de juny 2010

Seguint el track de la pedalada de les Guilleries

Fa un parell de setmanes que es va fer la pedalada de les Guilleries, no hi vaig poder anar, però tenia ganes de fer-la perquè ja vaig seguir el track de la de l'any passat i em va agradar molt. Tenia l'opció de seguir la mitjana o la llarga, però com que sortia des de Torelló he triat la mitjana, sino hauria acabat a les tantes. Em feia una mica de por trobar molt fang, ja que portem uns dies d'aigua que tela, però al final si que estava tot molt moll però es podia pedalar tranquilament. O sigui, que a les 7 ja estava pedalant direcció Sant Julià, pel cami habitual i més ràpid, i enllaçava amb el track, anant direcció el Gorg dels Llitons i pujant per la pista pavimentada que passa per sota els castell de Sant Llorenç. És un tram curt però puja i molt. Baixada pel costat de la Mina i un tram de molta pista baixant fins enllaçar amb tot un seguit de corriols que baixaven fins la carretera que porta al pont de Malafogassa. Aquest tram era realment espectacular, passant per una zona boscosa molt humida on pràcticament no hi havia llum, semblava que hagués entrat en un túnel. La llàstima és que el terreny era molt humit i patinava molt, i anant sol no volia arriscar i no l'he disfrutat tant com hagués volgut.
baixant cap al Pont de Malafogassa...s'ha fet de nit!!

Després de passar el pont de Malafogassa un tram d'asfalt per començar a pujar i pujar per una pista molt bruta, baixar un altre cop i anar fent un tram de pista que mica també pujava però no tant com l'altre, fins anar a trobar un cami molt xulo de baixada per anar direcció al Moli de Bojons, amb algun tram de pujada pel mig, i travessant alguna riera que anava molt plena.De fet he acabat amb els peus ben molls. Un cop al càmping de Bojons més pujada, fins arribar on comença el coll del Portell, que des de que l'han arregalt i convertit en autopista ja no fa tanta gràcia de pujar. Un cop a dalt, baixada fins a Sant Julià, on acabava el track, i cap a Torelló passant per Manlleu i Lourdes.
Al final 4h40' pedalant, 74km, 1570 mts de desnivell +.
Ah!, felicitats al C.C.Calma, el recorregut molt xulo, a veure si l'any que ve hi puc anar i no he de seguir el track pel meu compte.

a dalt del coll del Portell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada