30 de maig 2010

Duatló de Viladrau: 2h19' 53'', 12è classificat

Doncs ja està, la de Viladrau haurà estat la última duatló d'aquesta temporada i ara tocarà esperar fins setembre quan comencin a venir totes les duatlons comarcals. Llàstima, perquè es faran llargs tots aquests mesos.
La d'avui pot semblar un molt bon resultat veient la dotzena posició, però és una mica enganyós perquè dels 80 inscrits només hem estat 53 corredors a la línia de sortida. Ha set un dia amb molta xafogor i estrany perquè he anat a Viladrau tot sol. La d'avui era una duatló on el tram btt era molt més important que el córrer i, tot i que pensava que m'afavoria al final els 24km se'm han fet molt llargs. A les onze es donava la sortida i començàvem els primers 6km corrent, amb un recorregut bastant trenca-cames i per sort entremig d'arbres i amb un 100x100 d'ombra. Llàstima que no hi hagués més desnivell com per exemple hi havia a Centelles, sembla que quan més pujada més tiro. Arribo a boxes i just quan començo a pedalar amb trobo de cara tres corredors que s'avien passat el primer trencant just quan sortien. Un petit error organitzatiu de senyalització, perquè tot i que ens havien explicat el circuit abans de la sortida, allà feia falta algú per indicar-ho. L'any que vé segur que aixo millorarà.
Després d'aquesta petita anècedota, comença el tram btt i comença amb fòrça pujada. Havia vist el perfil del recorregut, i sabia que hi havien dues pujades importants i començo a apretar. Al principi em notava fort i he anat apretant i adelantant algun corredor fins que ens hem quedat jo i un altre pujant fins a dalt el primer portet i després d'una baixada molt ràpida i divertida començavem a pujar el segon "port". Si en els primers kms la carretera era una pista molt ample amb algun tros emporlanat, aqui el terreny era més trencat. Aqui he notat que les cames no anàven tant bé com voldria i el corredor que anava amb mi m'ha anat deixant enrera. La alarma s'ha encès quan després de fer unes quantes paelles he vist que primer m'adentava un altre corredor i un grupet de quatre els tenia quasi enganxats a la roda. Finalment m'han atrapat però els he anat tenint controlats amb la vista, tot i que no els acabava d'atrapar. Per fi hem acabat la pujada i ja hem anat cara avall amb algun petit repetxonet pel mig, dels que et maten, i amb alguna baixada molt més tècnica i divertida amb algun petit slalom entre arbres. De cop han aparescut les primeres cases de Viladrau i he arribat a boxes bastant tocadet de cames. Última transició i 3kms finals pels carrers del poble, quasi tots per asfalt, primer amb molta pujada on he adelantat dues posicions, i un últim km més de baixada arribant a meta realment fos.
Resum dels temps: 1er tram corrent- 28'17'', 16è parcial.
Tram btt - 1h35'40'', 12è parcial.
2on tram corrent- 15'56'', 14è parcial.
Temps final - 2h19'53'', 12è classificat.

5 comentaris:

  1. enhorabona, molt be! i es disfrutan molt els du.
    Genial!

    ResponElimina
  2. Doncs si que es difruta, si. Ha estat la meva tercera duatló, i enganxa i molt. Però ara fins setembre res de res....seguirem entrenant!!

    ResponElimina
  3. 12è a Viladrau i 21è a Centelles. Veig que estàs en molt bona forma.

    Si vols venir a fer una duatló, la colla GES EXTREM de Torelló en farem una cap al setembre, (abans de Bellmunt).

    Serà una duatló petita i restringida per als membres de la colla. No obstant et convidem a venir, serà un bon entrenament de cara a les duatlós que comencen per aquelles dates.

    Fot-li una ullada al nostre blog, aviat hi penjarem els tracks.

    ResponElimina
  4. Ei, doncs ja n'anirem parlant, segur que m'hi apunto. Ja vaig venir amb vosaltres ara farà dos anys a la pujada a Vallter, on em sembla que no hi eres, i em va agradar aquest ambient competitiu.
    També podriem quedar alguna hora per fer una sortideta pedalant o corrent, no? Així ens coneixem.

    ResponElimina
  5. I tant ja i pots comptar. Potser el mes cardat serà coincidir amb els horaris Pero ja ho parlarem.

    Per cert dissabte ens toca fer la cursa de Vallter si t'hi vols apuntar ens trobarem al Mercat Municipal de Torelló a les 8 del matí.

    ResponElimina