07 de març 2010

Una bona ruta, molt ben acompanyat

Avui ens hem reunit un bon equip i al final ens ha sortit una bona ruta no molt llarga, però que s'ha fet dura per les continues pujades i pel fang que ens hem anat trobant. Junt amb l'Ernest i en Pingüi, avui se'ns han afegit en Pep Tarrés i en Jordi Sanmartin(juguen en una altra lliga, volen!!), que del 21 al 28 de març se'n van a Sud-Àfrica per disputar la Cape-Epic, una prova per etapes molt dura amb un total de 722kms. A veure com els hi va.
En quant a la ruta d'avui, hem fet una volteta molt xula i amb forces pujades, on també hi hem d'afegir la presència de molt fang per acabar-ho d'endurir. Hem sortit direcció Sant Quirze, pel costat del Ter, per on vam passar amb en Pingüi fa un parell de setmanes i que jo no coneixia. Aqui encara sense fang, estava tot glaçat. Després de travessar Sant Quirze hem enfilat direcció el Munts, tot amunt, on el fang ja ens ha començat a acompanyar. No hem arribat als Munts, ens hem desviat una mica abans i hem arribat quasi a Sant Boi, baixant per un corriol molt xulo. Hem seguit fins anar a parar a la carretera de la Trona, passant per tot de pistes molt i molt enfangades, i la bici que cada cop pesava més. Com que tampoc volíem arribar molt tard, hem passat per Sant Llúcia fins quasi arribar a Sant Martí Xic, enmerdar-nos un mica més per un corriol en companyia d'alguna vaca, i baixar cap a Sant Hipòlit, Vinyoles, Orís i arribar altra cop a Torelló. Al final uns 48kms, 1153mts de desnivell + en 3h45'. Lo millor, tots els camins i corriols nous que he conegut, i és que tota aquesta zona de la comarca no la conec gens. I a nivell físic, m'he notat prou bé pujant, tot i que he acabat amb una mal de quàdriceps important.

Pels volts de Sant Martí Xic,una mica cansats del fang

en Pep Tarres i en Jordi Sanmartin, apunt per marxar


la web de la cursa: http://www.cape-epic.com

1 comentari:

  1. En els de la cape epic els hi va de conya!! de moment porten 2 etapes i van en la posició 49 de la classificació general

    ResponElimina