28 de març 2010

Disfrutant de la zona del Cabrerès

Tot i que per les rutes llargues sempre és millor sortir acompanyat, pel que pugui passar i perquè no et menges tant el cap, avui no havia quedat amb ningú però tenia moltes ganes de fer una bona tirada. Després de mirar diferents rutes pel gps a la pàgina Wikiloc, m'ha fet gràcia seguir la pedalada de Manlleu de l'any passat que passava per tota la zona del Cabrerès. L'he seguit pràcticament tota, l'únic que jo l'he feta del revés. Primer he anat direcció l'Esquirol passant per la Barra de Ferro, camí xulíssim, i després cap a la zona de Cabrera donant la volta per sobre Cantonigròs, amb unes vistes espectaculars i on he descobert alguns camins i corriols nous que no coneixia i que sorprenentment no estaven quasi gens enfangats, un miracle tenint en compte que fa menys de 3 setmanes va caure quasi mig metre de neu. Un cop all coll de Can Bach, començava la zona més divertida, quasi tot cara avall amb petits repetxons, i amb camins estrets i emboscats més o menys tècnics, alguns dels quals ja havia fet de pujada. Al final he anat a parar a la casa de El Feu, on m'he desviat cap a Torelló, baixant a sac per la pista que voreja la C-37 i arribant a casa molt sencer i cada dia amb més bon feeling amb la Scott Scale 30. Resumint, 56km amb 1250 mts de desnivell+ en 3h40'.
En quant a la gent de la Cape-Epic, Pep Tarrés i Jordi Sanmartin, finalment han quedat els 54 de la general i els 42 de la seva categoria, després de 7 etapes i més de 38h.....Felicitats!!!!

2 comentaris:

  1. Quina sortida mes maca! jo els GPS...no els conec i m´agradaria poder fer una ruta amb un fitxer de la red!!!! saluts company!

    ResponElimina
  2. per a mi hi ha hagut un abans i un després del gps. La de camins i corriols que acabes descobrint al costat de casa, i la de rutes variades d'altra gent que pots fer!!

    ResponElimina