18 de gener 2009

Roda-El Brull-Puiglagullla-Roda,68km

Avui si que per fi he fet una tirada llargueta,amb el handicap del fang,com ja m'estic acostumant,però amb amb un bon feeling a sobre la bici.La sortida l'he dividit en dues parts,una de rodar en terreny bàsicament plà,i l'altre molt més exigent,pujant a Puiglagulla i fent la carena fins a Sant Julià.
El dia no era especialment fred,només una mica de boira,i he tirat direcció Vic per anar a buscar el camí rural que,passant pel castell de Montrodon,va a sortir a la carretera que va de Taradell a els Hostalets de Balenyà.
castell de Montrodon

Després de creuar la carretera he seguit les marques del GR i he arribat fins a Seva,on en principi volia donar mitja volta.Allà he vist que el GR continuava i m'he decidit a seguir-lo,passa per un camí totalment ciclable i arriba fins el Brull,tot i que l'últim tram és d'un fangueix considerable i amb algunes clapes de neu.
Aquí si que giro cua i desfaig el camí fins arribar i creuar el pont del Moli dels Sors,on comença un tram tècnic,molt pedregós,que porta a una pista més ample i que s'enfila decidida fins que després d'uns quants "tobogans" arribo a Puiglagulla.

pont del moli dels Sors


Aquí les forces ja estant justetes,i ,tot i que volia fer alguna pujadeta més ,decideixo passar per la carena fins a Sant Julià,i anar ja cap a caseta,no vull passar-me perquè feia dies que no pedalava tant.Si a això l'hi sumem la dificultat i el desgast de pedalar sobre fang,crec que per avui ja n'he tingut prou.

Havia de patir o no?

1 comentari: