03 de juny 2012

Cursa 3 comarques d'Alpens, 9è classificat: per fi un dia bastant rodó!!!

                                 Avui si, per fi una cursa on tot ha anat bé, sense excuses ni problemes físics,i  amb un "top ten" que independentment del nivell dels participants sempre fa gràcia. I sobretot, content per venir d'on vinc, feia un més que acabava la cursa de Sant Amand amb el tendó d'Aquiles molt i molt perjudicat, obligant-me a fer un parell de setmanes de rodatges suaus per recuperar-lo. I avui no m'ha donat problemes.
      El dia començava molt gris, donant-li la raó a les previsions dels homes del temps, i poc abans de les 8 ja començava a ploure amb certa intensitat. Doncs res, tocaria mullar-se. A Alpens molta gent coneguda: Tomas Casas, Isaac Diaz, Javi Delgado, Joan Marce...i del CAT en Toni Font ( 2h22' i crec que el vint i pocs), que no el coneixia personalment, i la Nuria Fernandez.
  A quarts de 9 sortiem sense pràcticament haver escalfat gens, i amb cert respecte sobretot pels km totals, 26'5, una distància que si no recordo malament no l'havia fet mai ni entrenant ni competint. Els primers km són de bastanta pista, una mica trenca-cames i on miro d'anar entrant en calor i trobant el meu ritme, la pluja continuava caient tot i que mica en mica aniria afluixant fins acabar veient el sol. Més o menys al km 9, començava una mica el tram més llarg de pujada, fins al km 15, i aqui crec que ja anava entre els 12 primers. Tot i que les sensacions eren bones pujant, també he de dir que encara em noto que la meva punta de velocitat en plà és millorable, i és una cosa que amb el "Míster" hauré d'anar treballant. Un cop a dalt d'aquesta pujada, crec que a Santa Margarida, començàvem tota una zona més tècnica i de baixada, amb més pedra i corriols perillosos per la pluja, i a on corria en solitari. Després de la baixada, arribàvem a una zona molt planera de pista, que se m'ha fet especialment llarga, i més corrent sol. Més o menys al km 18 ens desviàvem per un corriol cara amunt, i ben aviat encararia la última pujada de la cursa. Això si, just al principi d'aquesta pujada, molt destacable la impressionant claca que havien muntat tota una colla de nens amb les cares pintades a l'estil Braveheart, i que amb els escallots que portàven i la cridòria es feien sentir i et donàven una mica d'ales. Aquesta ùltima pujada no era molt llarga però si molt dreta, de les de caminar i gràcies, i a on un corredor m'ha adelantat i no l'he pogut seguir. Després d'aquesta petita agonia pujant, ja només faltava baixar fins Alpens, una baixada d'uns 5km molt divertits però on havies de vigilar, molta pedra molla però que jo, que no sóc gaire de baixades tècniques, l'estava disfrutant i de fet encara em notava amb gasolina per apretar una mica. Només he tingut un petit ensurt(molt petit), quan en un salt he recolzat el peu dret una mica massa amb el teló, i el tendó d'Aquiles m'ha recordat, que no fa massa estava tocadet. Però la cosa s'ha quedat en ensurt(ara no em molesta gens), i he pogut acabar d'apretar fins al final. O sigui, resumint, 2h17', 9ena posició.
           Per acabar, dir que la Curs3comarques és molt recomanable, amb un bon recorregut i una bona organització, i espero ser-hi l'any que ve.
Per un error, tots els corredors sortim amb un lloc més del real.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada