12 de gener 2012

Any nou... lesió nova!!!

Acabem de començar el 2012 i ja tenim el primer contratemps: una petita lesió a la "cinta iliotibial".
Tot va començar dos dies després de la duatló de Cabrils, després de sortir a córrer amb en Xic i en Joan Escarrabill, vaig notar que a la part externa del genoll esquerra i havia una cosa que no pitava. Una sensació de dolor localitzat però que també m'afectava la part externa del quàdriceps i s'enfilava cap a la cadera. Després de baixar molt la intensitat dels entrenaments, dilluns vaig tocar fons després d'una sortida molt suau corrent, i que em va fer arribar a casa amb molt dolor i patint molt per baixar les escales. Aqui es van encendre totes les llums d'alarma i em van fer buscar per internet possibles lesions pels síntomes que tenia. I com no, sempre que et lesiones hi ha un munt de gent que té el mateix que tu, i de seguida vaig veure que tenia un síntomes calcats als de la ditxosa " sindrome de la cinta iliotibial..". Apart d'altres causes, és molt típica de la gent que córre per zones amb molts desnivells, i jo porto uns mesos amb bastanta canya. Diria que ja devia fer algun temps que patia la lesió, tot i que de forma moderada, sobretot després d'encadenar uns mesos de duatlons i curses vàries, però que fins ara no m'ha fet parar.

Ràpidament em vaig posar en contacte amb el fisio que de moment m'ha resolt totes les lesions importants que he tingut, en Marc Capdevila del CN Vic. Ja em va tractar de la "tendinitis de la pata de ganso", que em va afectar les dues cames i que va ser molt al principi de començar a córrer, a finals del 2009. També em va tractar la sobrecàrrega del tibial anterior, després de córrer la mitja marató de Vic, a finals del 2010. I avui aquesta. Ha sigut un dia on m'ha fet veure les estrelles i que no he cridat de dolor perquè he aguantat com he pogut....però quin mal!! Ha utlilitzat la tècnica de la "punció seca", fent servir agulles d'acupuntura per treballar "els punts gatell miofascials del cos". I res, unes "punxadetes" a la zona del gluti i a la part alta del quàdriceps acompanyades d'un "petit" massatge, i com nou.

En principi no és greu, i descansaré fins diumenge per tornar a córrer una mica a partir de dilluns, a veure què tal. O sigui que res d'anar a córrer aquest diumenge a la cursa dels dos turons de Moià, i la duatló de Tavèrnoles queda en l'aire, veurem com estic d'aqui uns dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada