23 d’octubre 2011

Cronoescalada del cremallera, 8è classificat.

Avui s'ha celebrat la cronoescalada del cremallera, Queralbs-Nuria pel cami vell, com a festa de cloenda de la cursa virtual que s'ha celebrat de maig a octubre. Avui he pogut fer el 8è millor temps dels 56 participants masculins, amb un temps de 50'06'', tot i que si ajuntem els temps d'avui amb els de la gent que ha corregut pel seu compte, quedaria amb una 13ena,(crec), posició del rànquing final.

Per sort hem tingut un molt bon dia, amb una mica de fresca abans de començar, però amb molt de sol i temperatura en tota la pujada. Quan he arribat a Queralbs, m'he trobat amb en David Carrasco i l'Arnau Soler, que també participaven a la cursa, tots dos han fet un crono de poc més de 57', i amb ells he compartit els moments previs i el final de carrera, baixant junts amb el cremallera fins a Queralbs.

En quant a la cursa en si, més o menys amb el temps que tenia previst fer, tot i que pensava que baixaria dels 50', però per poc no ha pogut ser. En general bones cames durant tota la pujada, tot i que a partir de l' últim punt de control se m'ha fet una mica llarg, però en general content amb com m'he trobat.


2 comentaris: