05 de desembre 2009

Per preparar una Mitja Marató,què millor que córrer 21'1kms!!


Com que ultimament estic molt motivat corrent,fa uns dies em vaig inscriure a la primera ECO-Mitja Marató Ciutat de Vic ,que es fa el dia 20 de desembre.Jo ja havia corregut abans mitges maratons,l'ultima fa 7 anys(1h43'),i quan encara no tenia ni 20anyets havia corregut 3 vegades la de Roda fent un millor temps de 1h36'.Després va venir tota la història de l'artritis i el no poder córrer.Ara,però,sembla que físicament ja ho puc aguantar bé.Portava uns dies fent sortides d'una horeta,de 11/12kms,i la setmana passada ja vaig arribar als 17.Avui ja he volgut fer la prova definitiva,i fer una tirada llarga per veure què tal i agafar fondo.No tenia clar quants kms ni estona faria,però em volia acostar a les 2hores.He anat fins a la Casa de l'Hora i pel dret fins a Roda,passant pel camp de futbol de les Masies,fins a Manlleu pel Vicenç,i direcció Torelló altre cop passant per la Coromina i per sota Lourdes.Curiosament he vist que per kms m'anava acostant a la distància d'una Mitja,i he parat el cronòmetre al carrer de sobre a casa,just quan portava 21'1kms!He tardat 1h50',amb un desnivell acumulat de 284mts,i un terreny molt diferent al que em trobaré,però almenys m'ha servit per veure que puc aguantar bé la distància.Ara queden dues setmanetes on aniré baixant kms per arribar descansat.Això si,ara mateix començo a notar el cansament,feia molts anys que no corria tants kms!


3 comentaris:

  1. Ei Carles,
    l'altre dia em vas picar a consultar el teu blog i... aquí estic. Gairebé fas por mirant els kms que fas en bici i corrent i les teves 37 pulsacions en repòs!
    Però el repte segueix en peu. El dia 20 estaré a les pistes d'atletisme disposat a córrer la MM de Vic. A veure si podem baixar de 1h40m. Si més no ho intentaré.

    Lluís

    ResponElimina
  2. Què tal!!!Doncs la veritat és que porto dos anyets bastant intensos pedalant,m'hi he tornat a enganxar de valent.Tinc la sort de fer un horari intensiu de matins i tinc tota la tarda,tot i que ara que sóc pare la cosa canvia una mica.Pel dia 20 estic convençut que baixaré/baixarem de 1h 40,potser més proper a 1h35....un pèl agosarat?El que em fa més por és el terreny,asfalt,que és on les meves articulacions pateixen més,però un dia és un dia.Ens veiem a la sortida!!

    ResponElimina
  3. :-)
    Això sí que és optimisme!
    Jo em conformo amb acabar prop de l'hora quaranta i en bones condicions. Ens veiem a la sortida... i a l'arribada si tens paciència i m'esperes una mica!
    Salut.
    Lluís

    ResponElimina