13 d’octubre 2009

La Fellatio de Cupido,any 1997....quins records!!!



Tots tenim un passat,i el meu resulta que era musical.Vaig estar uns quants anys tocant el baix,primer estudiant i tocant amb alguna orquestra,i després ens vam ajuntar quatre amb idees musicals semblants per formar La Fel.lació de Cupido.D'això ja fa uns quants anys,vam arribar a treure un CD,i fa 12 anys vam tocar al Mercat de Música de Vic,a la plaça,amb la sort que ens van gravar el concert els d' SPUTNIK.Per coses que passen feia molts anys que donava per perduda la meva cinta,però ahir em van dir que totes les cançons d'aquell concert estan penjades al YOUTUBE,i quan les vaig tornar a veure.....pell de gallina!!Quins records,una època en la que em volia guanyar la vida tocant,però on al final tot va canviar,i aquí estic,vivint dels records...

3 comentaris:

  1. Hei! jo vaig estar en aquest concert!

    En Jordi Creus era el meu professor de guitarra durant l'època en que estava amb Surgery.

    ResponElimina
  2. Doncs d'això ja fa uns quants anys,eh!Amb en Jordi si que li he perdut totalment la pista.Amb en Roger l'he vist algun cop i amb el que encara veig de tant en tant és amb en Santi,que toca amb Gossos i Asstrio.

    ResponElimina
  3. Ei, parlant de records... Jo estava buscant informació del que us havia passat i del que estaveu fent, etc...
    Jo tinc el vostre CD i el poso de tant en tant...
    Sóc de Sant Sadurní i recordo vau venir un parell de vegades amb dos concerts molt bèsties. Per la nostra colla vau ser una referència local.

    Salutacions!!!

    ResponElimina