21 d’agost 2011

Mirant endavant


Dos mesos després de la última entrada, torno a escriure una miqueta, després d' unes setmanes molt dures a nivell personal. No vull explicar res més, només dir que per desgràcia ara tinc més temps per entrenar, tot i que preferiria tenir-ne menys i estar com estava setmanes enrera...

En fi, la vida continua i ara mateix estic intentant canalitzar tota la meva energia en el que més m' agrada i em motiva: pedalar i córrer. De moment diria que m' està anant molt bé per no donar més voltes a les coses, i estic sumant moltes hores i molts km d' entrenament, i la veritat és que dia a dia em trobo més finet i amb ganes de començar el setembre per competir. De moment ja estic inscrit a la duatló de Sant Feliu, Bellmunt, vull participar a la de Queralbs, vull fer la cursa de muntanya de vic de l' 11 de setembre...uff!!, no sé si vull fer masses coses.

Aquests dies també estic entrenant fent uns horaris una mica estranys, i m' he convertit en assidu als entrenament de diumenge tarda. És una mica estrany, però avui, per exemple, començava a pujar corrent al Puigsacalm des de Bracons a les 4 de la tarda...tot solet i sense trobar ningú, fent una de les pujades més ràpides que recordo, arribant a dalt amb 30 minuts i pocs segons. I amb unes vistes espectaculars, ideals per reflexionar una miqueta.


AH! I canvi de nom del bloc. Deixo enrera l' etapa " Bttatope", i encapçalo el bloc simplement amb el meu nom. Ja no tenia sentit el títol de Bttatope quan pràcticament corro més que no pedalo.


cim del Puigsacalm, ideal per mirar endavant...

2 comentaris: