25 d’agost 2011

I avui, més muntanya: Queralbs-Puigmal.





Si dimarts va ser amb la btt que m'enfilava fins a Fontalba, avui l'entrenament ha sigut corrent, també per alta muntanya, amb una ruta que feia temps que volia fer: pujar al Puigmal, que no hi havia estat mai, des de Queralbs passant per Núria.


He marxat ben aviat de casa i a quarts de 8 ja començava a córrer direccio Núria. Feia una temperatura ideal, i la veritat és que m'he notat molt i molt bé, de fet ja fa uns quants dies que em noto que a les pujades vaig molt lleuger. Quan vaig per plà sóc més diesel, però quan el camí s'enfila les cames em responen molt bé. En menys d'una hora ja arribava a Núria, menjava i bevia una miqueta, i cap a buscar el cami de pujada al Puigmal, portava el track al gps però no m'ha fet falta, s'enfila per un lloc molt clar i marcat. En els primers minuts encara he pogut anar trotant, la pujada encara no és molt forta, però mica en mica puja el desnivell i he canviat el córrer pel caminar ràpid. No he trobat pràcticament ningú, només se m'han quedat mirant algún isard i alguna marmota despistada. Cap al final la pujada es complica una mica, més pedres soltes, però el fet de veure que ja arribava m'ha donat ales per acabar d'apretar i arribar al cim amb 59 minuts, fregant l' hora i arribant prou sencer. A dalt bufava un vent impressionant, i amb prou feines m'he pogut posar el paravent i fer un parell de fotos, baixant ràpid un altre cop sense mirar gaire les vistes que tenia.

Un cop a Núria, mini parada per fer una Coca-Cola, que se m'ha posat d'escàndol, i cap a Queralbs a buscar el cotxe, ara si amb un trànsit de gent important. Al final he arribat amb una barreja de cansament i sensació d'haver disfrutat molt corrent per muntanya, espero tornar-hi ben aviat abans la neu no ho impedeixi.
Resumint: 22,7km

3h12', sense comptar les parades,

Queralbs-Núria: 55',

Núria-Puigmal: 59',

uns 18oomts de desnivell+.



2 comentaris:

  1. Em sap molt greu que hagis passat un mal tràngol. No sé de que es tracta, però estàs aplicant una bona medecina. Cuida't tant com poguis.
    Ah aquests temps que fas pujant i baixant, són realment d'escàndol. A mí no em convidis mai a venir, eh?
    Salut!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Toni, realment l' esport m' està ajudant molt, i estic molt motivat per sortir a entrenar i ara al setembre començar a competir. Per cert, ara que torno a viure a Roda, a veure si quedem algún dia per sortir a córrer, no? Ens veiem!

    ResponElimina