21 de novembre 2010

Tornant a pedalar amb companyia

Després de molts dies de no sortir junts a pedalar, avui he tornat a quedar amb l'Ernest i en Pingüi. Potser no quedàvem des del mes d'agost, i és que entre duatlons, mitges maratons, i el fet de que últimament he fet més escapades que no sortides llargues amb la bici, feia que no pogués quedar amb ells.
Avui hem quedat i ens ha sortit un ruta no gaire llarga però molt xula, que ens ha portat fins a Santa Maria de Besora, deixant enrera la boira i el fred per buscar un sol que s'agraeix i es troba a faltar en aquesta època.
Només començar, però, i quan després de travessar Borgonyà agafàvem el GR que voreja el riu fins a Sant Quirze, he tingut una "petita" caiguda molt tonta, quan al pujar un petit esgraó he patinat i al no desenganxar els pedals he caigut enrera i de cara al terra, quedant uns moments uns mica grogui. M'he recuperat, amb unes petites molèsties a les cervicals, i un pelat al colze esquerra que no he vist fins que he arribat a casa i m'he tret el mallot.
Un cop a Sant Quirze hem seguit per una carretera que porta al castell de Montesquiu, i després amunt i amunt per una bona pista,que no coneixia, de les que va pujant i castigant les cames, fins arribar a dalt amb uns prats on les vistes eren increïbles: la boira de la plana, la zona del Puigsacalm nevat, el castell de Milany, el Pirineu...en fi, per quedar-se una estona gaudint de les vistes i no pedalar. Després ja hem anat baixant direcció Sant Maria de Besora, combinant una zona de baixada més tècnica i pista per arribar al poble. La llàstima ha set que anàvem malament de temps i hem reculat fins Sant Quirze per carretera, quan la volta xula hagués set tornar per Bellmunt, però això serà un altre dia.
Un cop a Sant Quirze hem desfet part del cami d'anada, tot i que ens hem desviat per seguir part del GR que segueix el Ter i que anant no hi havíem passat. Abans d'agafar-lo en Pingüi també ha tingut una petita caiguda, queixant-se una mica del pit però en principi sense més conseqüències.
Al final han set menys de 40km però molt xulos, i content d'haver tornat a sortir a pedalar amb companyia.

a prop de Santa Maria de Besora, i l'estat del meu colze quan he arribat a casa.

I tot i que ara portava bastants dies sense actualitzar el bloc, la veritat és que no he parat ni de córrer ni de pedalar, trobant-me molt i molt bé corrent. Dels últims 11 dies n'he entrenat 8, 4dies corrent, sumant uns 50km, i 4 de btt, sumant-ne uns 150, i amb el peu que s'està portant molt bé i em deixa entrenar sense queixar-se gaire. I ara toca afrontar la part final de l'any, participant a la Duatló de Viladrau la setmana que ve i a la de Prats la següent, per després córrer la Mitja Marató de Vic del dia 19, amb ganes de baixar d'una vegada de 1h30'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada