10 d’agost 2010

Tornant a sumar km d'entrenament

Després d'uns quants dies sense actualitzar el bloc, avui torno a escriure quatre ratlles ara que sembla que torno a agafar un bon ritme d'entrenaments, es nota que tinc vacances i més temps!!
En les dues últimes setmanes amb prou feines vaig sortir a pedalar un dia amb en Pingüi ara fa dos diumenges, i un dia entre setmana que vaig anar a córrer tot i que poc estona i pocs km. A sobre, una dia que tenia una estoneta per pedalar no vaig arribar ni als 10km perquè el cable del canvi se'm va desfilar i el vaig haver de portar a canviar.
Aquest diumenge vaig sortir a córrer per la zona de Dosrius, on viuen els meus sogres, i vaig fer 14km arribant fins al santurari del Corredor, tots per bona pista tot i que amb bastants metres de desnivell acumulats. Ahir vaig agafar la btt i van caure 44km molt planers per tota la zona de sant Hipòlit, Manlleu i Roda, amb molt mal de cames i molt males sensacions.
I avui, hem quedat amb en Pingüi per fer una sortideta. No teníem molt clar què fer i ens hem decantat per lo fàcil, pujada a Bellmunt per Pedroses i baixada pel camí de les fulles. Per anar calentant una mica he proposat primer pujar pel Sot Gran des de Vila-Seca, baixant després direcció Sant Vicenç per la font de Nogueres. Estava tot molt humit i patinva bastant, i sens dubte que les cames acaben entrant en calor, perquè de pujar puja. Després ja hem anat fins al cementiri de Sant Pere i hem baixat per anar a buscar el camí que puja a Bellmunt per Pedroses, i així anar entrenant per la zona on suposo que passarà la duatló de Bellmunt. Un cop a dalt, hem baixat per les fulles, una zona que no la conec gaire perquè només la havia baixat un cop, i en Pingüi m'anava ensenyant una mica la zona per on ell creia que es baixava millor: el 12 de setembre ja ho veurem!! Al final hem arribat a Torelló amb pocs km, 33, però prou exigents i amb 1050 mts de desnivell acumulat.
I ara aquests dies vull anar entrenant alternant bici i córrer per anar agafant un bon estat de forma, també descansant algun dia, i si no hi ha res de nou començar la temporada de duatlons amb la de Sant Feliu Sasserra, que es fa el 5 de setembre, una setmana abans que la de Bellmunt.

en Pingüi pujant Bellmunt i el camí de les fulles.

1 comentari: