18 d’abril 2010

Fins a Cabrera, veient passar la gent dels Matxos

Sortida la d'avui, amb l'Ernest i en Pingüi, que ens ha portat fins a dalt de Cabrera, amb l'objectiu de veure a tota la gent que participava a la prova "Pels Camins dels Matxos", una prova per fer caminant o corrent i que et porta a Bellmunt, Puigscalm, Cabrera...amb un recorregut llarg de més de 62km i 6200 de desnivell +....uff!! Nosaltres primer hem anat de dret fins a dalt a Cabrera, seguint la ruta habitual fins al collet Vidrier i pujant per darrera fins arribar al pàrquing i acabar pujant empenyent pel tram de lloses, no per les escales!! Hem arribat a dalt molt d'hora, déu n'hi do el ritme que hem portat fins a dalt, i encara no havia passat ningú dels Matxos.Això si, de gent molta, l'esplanada de Cabrera convertida en rambla.


Després de menjar la barreta de rigor, i veient que encara faltava perquè arribés ningú, decidim anar baixant, direcció la Vola, on hi havia un control i un avituallament. Aquest cop hem baixat pel camí del Pedró, cami molt xulo que baixa fins al collet Vidrier, amb una barreja de trams ciclables, llocs on t'has d'ajudar a passar la bici, amb alguna corda per fer-ho més fàcil, esgraons impossibles,bones vistes...brutal!! Un cop al collet Vidrier ja hem començat a trobar corredors, concretament en Guillem López, que anava molt endavant. Hem acabat d'arribar al control i allà ens hi hem estat una bona estona veient passar gent, uns amb més bona cara que altres, i molta gent coneguda, la majoria fent la ruta llarga.

Quant ja ens hem cansat de veure passar gent, cap a Torelló passant primer per les cases de la Vola i enfilant direcció la Vinyeta, tota un zona que no coneixia i que és molt xula i dura, sobretot al principi on superes un petit coll i que per arribar-hi vas pujant per un camí molt tècnic amb una pendent que puja i puja... Després d'això, baixada molt ràpida per on vam pujar la setmana passada, per sota la Vinyeta, i després cap a Sant Pere i Torelló pel costat del Ges. Al final ens han sortit 45km i 1250 mts de desnivell +, i una ruta xulíssima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada