23 d’agost 2011

Bon entrenament per la zona de Fontalba

Aprofitant les vacances,tenia ganes de fer un entrenament amb la bici per la zona de Fontalba. No hi havia pujat mai, i amb l'excusa que a l' octubre vull fer la duatló de Queralbs i he anat per "tastar" la pujadeta fins a Fontalba.
He anat amb cotxe fins a Ribes de Freser, i des d' allà he començat a pedalar direcció Queralbs. Feia un dia perfecte per anar per muntanya, amb un dia molt clar i calurós, i amb l' intenció de pujar dues vegades el tram Queralbs-Fontalba. Són 11,3km de pista ample, amb un desnivell constant que tampoc és gaire alt i que et deixa pedalar amb cadència, amb bastantes pedres i amb un terreny molt irregular que és el que més et dificulta portar un ritme regular. He arribat a dalt, a 2065 mts, amb molts cotxes de gent que anava a caminar, i amb unes vistes impressionants del Taga, Queralbs, tota la carretera que havia anat pujant,una mica de la zona de Núria i al davant el Puigmal.
Després de quatre fotos i menjar una mica, cap avall fins a Queralbs, i cap amunt un altre cop. Al principi m'he notat una mica carregat de cames, però de seguida m'he anat trobant bé i he pujat a un ritme constant i molt semblant al de la primera vegada. Una altra paradeta a Fontalba per disfrutar de les vistes, i cap avall, aquest cop ja fins a Ribes per carregar la bici al cotxe, i patint bastant a la baixada, m'han quedat els braços destrossats de tanta pedra i cami irregular.
Al final, resumint: 59km, 1865mts de desnivell+ i 3h35'.









A dalt, la zona del Puigmal, i a sota es veu tota la carretera que puja a Fontalba i al fons es veu el Taga.

2 comentaris: