07 de desembre 2010

Duatló de Prats, 15è classificat

Aquest diumenge vaig participar en la duatló de Prats de Lluçanès, la vuitena del calendari de duatlons de Terra Endins, i la novena i última que disputo aquest 2010. Aquest cop la cursa només tenia una transició, i després de córrer uns 10km passaves al tram btt de quasi 30km.
Apart de la duatló puntuable pel circuit Terra Endins, abans es va disputar una duatló popular una mica més curta, i a les 10 començàvem una vuitantena de corredors, amb la curiositat de que hi participaven els pilots de motos Marc Coma i en Carles Checa, que suposo que participen en aquestes curses per mantenir-se en forma.
Després de donar la sortida, els de davant com fletxes i els altres anar fent, el recorregut era prou variat i amb una mica menys de 400mts de desnivell, combinant pista, corriols i algun petit tram on havies de pujar caminant. Al final vaig arribar a la zona de boxes amb una mica més de 47'. A destacar la pujada final que era la mateixa en el tram corrent i el de btt, una pujada molt dreta pels carrers de Prats i que el cronometraven per premiar el més ràpid de cada sector.
Després d'agafar la bici m'esperaven 30 km de patiment. El recorregut, molt xulo, era molt trenca-cames i amb quasi 1000mts de desnivell, passant per zones amb molt de fang i aigua, i alguna part fòrça tècnica amb alguna trialera ciclable però de les que posàven a prova la meva més aviat escassa habilitat a sobre la bici. El tipus de terreny em va recordar molt el de la duatló de Sant Feliu Sasserra, i si no vaig equivocat el recorregut tenia uns km que eren els mateixos, és el que té ser pobles veïns.
En general em vaig trobar bastant bé, tot i que al principi vaig perdre dues posicions, mica en mica vaig anar agafant el cop de pedal i vaig adelantar 7 o 8 corredors. Els últims km estava molt i molt cansat de cames, però per sort no tenia ningú al darrera que em presionés ni ningú al davant a qui "caçar", i vaig anar dosificant fins arribar en la quinzena posició.
En general molt content amb la duatló i només felicitar la gent de l'organització pel recorregut i perquè estava molt ben marcat.

2 comentaris:

  1. ets un fletxa!!!
    mira la foto que et vaig tirar:
    http://ves.cat/aotj

    ha mira totes les foto:
    http://ves.cat/aotl

    records/ www.famdepedal.com

    ResponElimina
  2. Merci per la foto!! La veritat és que el lloc on està tirada és ideal per veure la cara de patiment que portàvem.....quin desnivell tenia el carrer!! Salut

    ResponElimina