02 de desembre 2009

Apunt de tenir una nova companya!!!


Ja feia temps que tenia ganes de canviar de bici,tenia una scott scale 60,de 12'5kgs,i tot i que no he tingut cap avaria important en els quasi 11000kms que porto,el cos em demana un canvi.Tenia clar que volia una bici rígida,molt lleugera i rodadora,molt XC.I sembla que al final em quedaré a la marca actual,Scott(scale 30),que pel pressupost que tenia,i els components que porta,és la que més s'ajusta en calitat/preu.I són 10kgs justos sense pedals,que està bastant bé.
També havia mirat Giant,Orbea....També m'agradava Ktm,però resulta que en la majoria de models només tenen talles 43/48/53,i no fan la 38,que és la que necessito per la meva estatura(1'65),és una llàstima perquè era una mica més barata,tot i que d'alumini,la Scott és de carbono.
En fi,a veure si demà acabo de lligar-ho tot i ben aviat començo a pedalar amb la Scott!!


Scott Scale 30

2 comentaris:

  1. EI QUE TAL?
    JA VEIG, UNA BONA BICI.
    JO HE TINGUT UN PETIT PROBLEMA AMB LA MEVA, ES TRACTE D'UNA FISURA AL QUADRE, ARE JA ÉS A MADRID A VEURE SI EM TORNEN UN QUADRE NOU.
    JA NO ENS VEUREM MÉS PEL GIMNAS, NO SORTIA AMB BTT I AIXÒ NO POT SER, ARA QUE JA NO SÓC AL GIMNAS NO TINC BICI QUIN PAL......PUUUFFF..
    VICENÇ JUFRÉ

    ResponElimina
  2. Ei,espero que puguis solucionar lo del quadre.Jo ja tinc la bici demanada,suposo que dimecres o dijous ja la tindré,en tinc unes ganes!!Per cert,ara ja tinc la bici a Torelló i no a Roda,o sigui que si alguna hora et vols escapar una estona,ja ho saps.Vinga,ens veiem!

    ResponElimina