10 de desembre 2012

Cursa de muntanya a Aguilar de Segarra, circuit ARCS: 24è classificat.

    Han passat tres setmanes des que es va acabar, a Puig-Reig, el circuit de duatlons de Terra Endins. Uns dies marcats per una petita lesió que em vaig fer al caure amb la btt, a Puig-Reig, i que en un principi em feia pensar que m'hauria trencat o fisurat alguna costella, tenir un dolor molt fort en un costat del pit, a sota el cor, i que per sort "només" és un petit esguinç. Això si, és molt dolorós i he patit bastant per dormir i a la feina. I a nivell esportiu, pedalant bé, però corrent em produia una sensació com de flato i que a l'apretar augmentava fins al punt de fer-me acabar trotant i gràcies. Antiinflamatoris i repòs em van dir. Lo primer si, de repòs no gaire...
    


    I apart d'estar tocat físicament, mentalment també he estat "lesionat"... De fet, porto ja unes quantes setmanes no gaire fi, a vegades s'ajunten masses coses i el coco no és capaç de digerir-les totes. A petits problemes a nivell personal, s'hi ha de sumar la frustració per no haver fet un salt de qualitat en totes les duatlons en les que he participat, potser pensava que aquest any seria molt millor i al final m'he vist una mica com l'anterior. Potser ja estic al meu sostre? potser si, però jo crec que tinc marge de millora. I ara queden les duatlons de muntanya de la FCTRI, però no estic gaire motivat per fer les que queden de la Lliga.
   


      I per canviar d'aires i fer créixer la motivació, acabaré l'any corrent alguna cursa de muntanya, com la d'ahir, per veure si canvio la dinàmica negativa i puc començar el 2013 amb la moral ben amunt. Ahir vaig córrer a Aguilar de Segarra la segona d'un total de 5 curses de muntanya que es fan a la Catalunya central. Són curses d'uns 15km i amb bastant desnivell, formen part del circuit ARCS d'Anbaso, i crec que apart de la d'ahir, en correré un parell més. Ahir no em vaig marcar cap objectiu concret, només intentar disfrutar al màxim i veure si les molèsties de l'esguinç al pit em deixàven córrer amb normalitat. Vaig aconseguir fer la cursa sense masses molèsties tot i que vaig patir molt, fins i tot a les pujades que és on normalment disfruto més. El recorregut bastant bé, amb un parell de pujades fortes, una al castell de Castellar, i una cap al final totalment vertical on s'havia de grimpar una miqueta. Potser em va sobrar una baixada bastant llarga i molt pistera que és on em vaig notar més tou. Al final vaig poder acabar el 24è d'uns 220 participants, tot i que el resultar era el de menys. El d'ahir va ser un bon entrenament per la mitja marató de muntanya de Santa Maria de Martorelles, "LANEORURAL", que es disputa el diumenge que ve. Són 23km i 1300 de desnivell positius. O sigui que la cosa promet..
 


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada