10 de març 2012

Apretant les dents pel Montseny!!!

Per fi una sortida que m'ha servit per estrenar de veritat la Méndiz, amb una ruta molt i molt recomanable que l'he disfrutat molt ben acompanyat amb en Joan Escarrabill i en Marc Camara. Fins que no ens hem trobat a les 9 del mati no hem decidit quina ruta fer, i al final ens hem decantat per anar a fer una volta que voreja tot el massís del Montseny, tirant cap a Viladrau passant per Taradell, pujant cap a Sant Marçal, baixant cap a Santa Fe del Montseny, tornant a pujar per la Costa del Montseny i baixant per enllaçar amb la carretera que ve de Santa Maria de Palautordera i que puja fins a Collformic. I després acabant amb una baixada rapidíssima fins a Roda. Han sigut quasi 110km i un mica més de....2000 mts de desnivell+!! No està malament.

Realment ens ho hem passat molt bé, el dia clar acompanyava les brutals vistes de tota la ruta, i per mi han sigut més de quatre hores balsàmiques després d'uns dies que a vegades són complicats, però que per sort tenim l'antídot de tots els mals: l'esport!!

I a destacar els petits "piques" de tota la sortida, destacant tota la pujada a Collformic, uns 12km amb quasi 700mts de desnivell i que amb en Marc hem pujat a molt bon ritme, combinant km on hem rodat junts, altres on m'ha deixat uns metres enrera, i una part final on l'he pogut atrapar i arribar una mica abans que ell. Pujada espectacular!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada