03 d’octubre 2011

II Duatló del Bandoler, de Taradell: 17è classificat.

Tercera prova del circuit de duatlons Terra Endins, aquest cop la de Taradell, i que afrontava després de passar una setmana amb petits problemes físics que encara arrossego després de la caiguda baixant Matagalls. Durant els últims entrenaments notava una mica de dolor a la zona "sacra ilíaca", o sigui, al cul, ja que quan vaig caure a part del tall al braç, vaig caure de cul i a plom a sobre les roques. Pensava que marxaria ràpid però de moment el dolor va persistint lleugerament. De fet, avui he anat a FisioTorelló a fer-me un massatge de descàrrega i m'ha dit que tinc la zona tocada però sense donar-li massa importància, o sigui que setmana lleugereta d'entrenaments i diumenge a la duatló de Queralbs...a sac!!
Ahir vaig marxar cap a Taradell ben acompanyat, amb en Francesc Molas, "Xic", amb ell ja hem anat coincidint amb algunes duatlons i sobretot va molt ràpid corrent, i amb en Marc Camara, fa poc que el conec i ahir va debutar com a duatleta i va acabar molt content, amb ganes de tornar-hi... i és que com enganxa aquest esport!!

Després de quedar a les 8 vam enfilar cap a Taradell, on només arribar i anar a recollir dorsals i xip, ens vam trobar amb una bona cua, crec que per una falta de previsió/organització, massa estona per un tràmit senzill i que haurien de millorar per altres edicions. Total, s'acosta l'hora de la sortida i tot just anem a aparcar i preparem les coses ràpidament, anant a deixar la bici a boxes i intentant escalfar una miqueta, tot i que amb prou feines aconseguim trotar cinc minutets. Anem cap a la sortida amb la incògnita de saber el que ens trobarem, ja que l'únic que sabiem del recorregut eren les distàncies (10+22+3), això també es podria millorar i posar una mica d'informació sobre desnivell, característiques...bàsicament sabíem que els primers 4/5 km corrent eren de pujada. Finalment es dóna la sortida i com sempre tothom a sac, pulsacions a tope i anant per pista a buscar les primeres rampes de pujada. De seguida el grup s'ha anat estirant, i amb en "Xic", hem anat compartint aquests primers 10 km corrent, tot i que ell sempre anava una mica per davant meu. Durant la pujada hem atrapat en Pep Prats, en "Candela", que ara feia temps que no participava en cap duatló, ì amb el que hem anat quasi tota la cursa junts. Després d'arribar fins l'Enclusa, hem tornat a baixar fins tornar a Taradell per fer la transició i agafar la bici. Després dels primers km on m'ha costat agafar el ritme, mica en mica he anat trobant el meu cop de pedal, ens hem ajuntat amb en Candela i junts hem fet tot el tram de bici. El recorregut era molt xulo i trenca-cames, apart de força tècnic, i endurit per la forta calor que feia. Lo d' en Candela té tela, havia arribat a Taradell amb la roda punxada i al no poder repara-la l'hi havien deixat una altra roda, i per problemes amb el disc no podia frenar. O sigui, només podia fer servir el de darrera... i no era capaç de seguir-lo a les baixades! Realment és molt bò baixant. Hem tornat arribar a boxes, i faltàven els 3 km finals, primer pujant lleugerament i després tornant cap al centre del poble tot fent un recorregut una mica estrany i perdedor, en algún punt potser faltava algú per indicar el cami(ostres, no paro de criticar!). Al final he arribat en aquesta 17ena posició i amb 2h20'.


En Francesc Molas ha entrat el 21 i en Marc Camara el 47 (molt bé per ser la primera!).


En definitiva ,molt bona duatló amb un recorregut exigent i tot i les petites coses que es podrien millorar, molt recomanable de fer.



Molt ben acompanyat per en "Xic" i en Marc Camara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada