25 d’abril 2010

Duatló de Centelles: 2h26'49'', 21è classificat...molt content!!!

Després de que s'aplacés la duatló, per culpa de la nevada de principis de març, finalment avui s'ha disputat en un dia molt calorós i molt content pel resultat final, 21è, una petita recompensa a la bona dieta i els entrenaments que intento seguir.
Després de quedar amb l'Ernest Riu, hem anat cap a Centelles on hem començat a preparar les coses:bici, dorsals, chips..i a les 9:30 començàvem puntualment la duatló. El primer tram era corrent, 10kms, i després d'uns primers kms planejant ens enfilàvem amunt i amunt, per una zona que no et permetia córrer i que m'ha anat fòrça bé, adelantant a bastanta gent, pujant just al darrera d'en Guillem López i en Xevi Codony. Un cop a dalt, i després de planejar una mica, baixada molt tècnica on he anat mantenint la posició fins arribar a boxes. Just quan arribava a boxes he sentit per megafonia que feien referència als 20 primers, i això m'ha motivat molt. He fet una transició prou ràpida, i a pedalar! Només començar a pedalar ja he notat una cosa que m'ha acompanyat fins al final, i és que tenia la sensació que em pujàven els bessons, no ho havia experimentat mai encara, i m'ha fet estar tota l'estona patint per no quedar clavat. El circuit btt l'he trobat molt ràpid i amb poques zones tècniques, ideal per rodar amb bones cames, i més o menys he anat mantenint la posició, pedalant amb un grupet de tres que ens anàvem adelantant els uns als altres, jo quan anàvem cara amunt, i ells quan anàvem cara avall. Arribem a boxes, i només baixar de la bici i anar per canviar-me les sabates, he notat els bessons que s'enfilàven i per uns moments he cregut que no podria arrencar a córrer. Al final, però, començo a trotar i em recupero per afrontar els quasi 3kms finals, que comencen planers però acaben un altre cop amunt, amb les forces justetes i en el que tant sols m'ha adelantat un corredor i jo n'he adelantat un parell. Al final, arribada amb un temps de 2h26'49'', 21è. He arribat bastant sencer i amb ganes de tornar-hi, espero que l'any vinent pugui seguir totes les curses del circuit Duatlons de Terra Endins, a veure si em puc preparar una mica més.
Tota la classificació, AQUI.
Resum dels temps: 1er tram corrent(10km): 1h00'01'', 20è
Tram btt(20km): 1h11'43'', 26è
2on tram corrent(2,5km): 15'03''

una imatge de la sortida i jo a boxes fent la transició

3 comentaris:

  1. Va ser una duatlo molt i molt xula... Felicitats... i a veure si coincidim més... ja parlaré amb en Riu perquè monti alguna cosa...

    ResponElimina
  2. Gràcies Quim!
    Doncs si, Guillem, a veure si és veritat i fem alguna sortida, no? I la duatló molt xula, això de les duatlons enganxa!!

    ResponElimina